Orthomat Diamond Álláskönnyítő Szőnyeg

Ft

Szemcsés, texturált felület.

EN 13552 szabványnak megfelelő R10 csúszásvédelmi osztály

Tűzállósági fokozat: DIN 54332 (B2)

Anyaga: Zárt cellás PVC hab

Hőállóság: 0-60 C o

Garancia: 1 év, száraz közegben lévő felhasználásra

Termék magassága 9mm

Szőnyeg többféle színben és méretben elérhető

Rendelésre

Leírás

Orthomat Diamond Álláskönnyítő Szőnyeg leírása

Az Orthomat Diamond Szőnyeg egyrétegű habból álló álláskönnyítő szőnyeg, enyhén érdesített felülettel. Ideálisan enyhe vagy közepes igénybevételnek kitett területen, száraz környezetben. Kedvező tulajdonsága, hogy nagyon jó szigetelő tulajdonsággal bír a hideg betonfelületeken. Az Orthomat Diamond szőnyegeink ergonómiai szempontból bevizsgált és minősített termékek.  A gyémántmintás felülete nagyobb tapadást biztosít

Az Orthomat Diamond Álláskönnyítő szőnyegek csökkentik az izomstressz kialakulását, kényelemesebbé teszik a kemény, hideg beton padozaton történő munkavégézést, növelve ezzel a dolgozói elégedettséget és a produktivitást. Munkavédelmi szempontokat is szemelőtt tartva, fontos a bordázott felülete és biztonsági sarokkialakítása, mely csökkenti az elcsúszás veszélyét.

Miért fontos az Orthomat Diamond Álláskönnyítő Szőnyeg használata?

A fáradáscsökkentő szőnyegeinket azok számára javasoljuk, akik kemény talajon (beton, padlólap, kemény padló)  folyamatos álló, fizikai munkát végeznek.
A tartós álló helyzet terheli a teljes gerincet, nyakat, vállat, medencét és mindkét lábat, krónikus ízületi panaszokat és izomfájdalmakat okoz. A munkavállalók hát-, derék-, és térdfájdalmai jelentős napi gondokat okoznak munkavállalóknak és munkaadóknak egyaránt, csökkentik a termelékenységet, fokozzák a hibák, selejtek, balesetek számát, növelik a munkából kiesett órák számát.                                                                                                                          Az álláskönnyítő szőnyegek lényege ezért a rugalmas szerkezet. Ezek álláskor egy egészen kicsiny bizonytalanságot adnak a lábnak, mely bár nem érzékelhető, de a láb izmait apró mozgásokra készteti. Ez a mikromozgás biztosítja a vénás keringést elősegítő izompumpát.
A fáradáscsökkentő  szőnyegen való járáskor, a rugalmas szerkezet egyben a sarok leérkezésekor keletkező rezgéshullámokat is csillapítja, ezt szokták “lépéskönnyítő” hatásnak is nevezni, noha a rugalmas álláskönnyítő szőnyeg ilyenkor nem magát a lépést könnyíti, hanem a kemény talajon történő lépések káros hatásait előzi meg.

Orthomat Diamond Szőnyeg műszaki jellemzők

– Szemcsés, texturált felület.

– EN 13552 szabványnak megfelelő R10 csúszásvédelmi osztály

– Tűzállósági fokozat: DIN 54332 (B2)

– Anyaga: Zárt cellás PVC hab

– Hőállóság: 0-60 Co

– Garancia: 1 év, száraz közegben lévő felhasználásra

– Termék magassága 9mm

– Szőnyeg többféle színben és méretben elérhető

Az ipari álláskönnyítő szőnyegek kiválasztása szakfeladat, javasoljuk, hogy a szakmai felhasználó egyeztessen szakemebereinkkel a kiválasztáshoz.

Látogasd meg Facebook vagy Instagram oldalunkat és csatlakozz az #Álljfelazegészségedért csapathoz.

Az Orthomat Diamond Álláskönnyítő Szőnyeg bemutatótermünkben kipróbálható.

További álláskönnyítő szőnyegek megtekintéséhez kattints ide.

További információk

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Orthomat Diamond Álláskönnyítő Szőnyeg” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…