Orthomat Standard Álláskönnyítő Szőnyeg

Ft

Szemcsés, texturált felület.

EN 13552 szabványnak megfelelő R10 csúszásvédelmi osztály

Tűzállósági fokozat: DIN 54332 (B2)

Anyaga: Zárt cellás PVC hab

Hőállóság: 0-60 C o

Garancia: 1 év, száraz közegben lévő felhasználásra

Termék magassága 9mm

Szőnyeg többféle színben és méretben elérhető

Rendelésre

Leírás

Orthomat Standard Álláskönnyítő szőnyeg leírása

Az Orthomat Standard Szőnyeg egyrétegű habból álló álláskönnyítő szőnyeg, enyhén érdesített felülettel. Használatát ideálisan enyhe vagy közepes igénybevételnek kitett területen, száraz környezetben javasoljuk. Kedvező tulajdonsága, hogy nagyon jó szigetelő tulajdonsággal bír a hideg betonfelületeken. Az Orthomat Standard szőnyegeink ergonómiai szempontból bevizsgált és minősített termékek.

Az álláskönnyítő szőnyegek lényege, hogy tartós állómunka esetén olyan ruganyos alátámasztást adjon a lábnak és ezen keresztül a teljes vázrendszernek, ami megelőzi a tartós állásból adódóan kialakuló izomfájdalmakat, fáradtságérzetet, a keringési- és érbetegségek kialakulását. Az Orthomat Standard Álláskönnyítő szőnyegek csökkentik az izomstressz kialakulását, kényelemesebbé teszik a kemény, hideg beton padozaton történő munkavégézést, növelve ezzel a dolgozói elégedettséget és a produktivitást. Munkavédelmi szempontokat is szemelőtt tartva, fontos a bordázott felülete és biztonsági sarokkialakítása, mely csökkenti az elcsúszás veszélyét.

Miért fontos az Orthomat Standard Álláskönnyítő Szőnyeg használata?

A szőnyeget tartós állómunkára, száraz, tiszta környezetbe javasoljuk, melynek kényelmesen párnázott állófelszíne csökkenti a tartós állás okozta fáradtságot. Orthomat Standard álláskönnyítő szőnyegek védelmet nyújtanak a kemény, hideg betonpadozat hatásaitól. A szőnyeg pozitív hatásainak köszönhetően a munkaválalló kevésbé fárad, kevesebbet hibázik és nőveli a hatékonyságot.
A szőnyeg bordázott felszíne csökkenti az elcsúszás veszélyeit ezáltal csökkenti a balesetek számát. Tartós munkavégzés esetén a szervezetben romlik a vérkeringés és csökken a vérnyomás, ezért az álló munkát végzők több mint felénél előbb-utóbb egészségügyi problémák jelentkeznek: láb- és hátfájdalom, hosszú távon, visszeres megbetegedés vagy egyéb mozgásszervi probléma alakulhat ki.

Orthomat Standard Álláskönnyítő Szőnyeg műszaki jellemzők

– Szemcsés, texturált felület.

– EN 13552 szabványnak megfelelő R10 csúszásvédelmi osztály

– Tűzállósági fokozat: DIN 54332 (B2)

– Anyaga: Zárt cellás PVC hab

– Hőállóság: 0-60 Co

– Garancia: 1 év, száraz közegben lévő felhasználásra

– Termék magassága 9mm

– Szőnyeg többféle színben és méretben elérhető

Az ipari álláskönnyítő szőnyegek kiválasztása szakfeladat, javasoljuk, hogy a szakmai felhasználó egyeztessen szakemebereinkkel a kiválasztáshoz.

Látogasd meg Facebook vagy Instagram oldalunkat és csatlakozz az #Álljfelazegészségedért csapathoz.

Az Orthomat Diamond Fáradáscsökkentő Szőnyeg bemutatótermünkben kipróbálható.

További álláskönnyítő szőnyegek megtekintéséhez kattints ide.

További információk

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Orthomat Standard Álláskönnyítő Szőnyeg” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…