Akció!

Kábeltartó (lapra szerelhető)

13.900 Ft

Kábeltartó főbb paraméterei:

  • Felső szélessége 60 cm
  • Alsó szélessége 56 cm
  • Magasság 15,4 cm
  • Mélység 8 cm
  • Átmenő felső furat: 60 mm
  • Anyag: Fém
  • Szín: Fekete, Szürke, Fehér

Készleten

Leírás

Kábeltartó (lapra szerelhető) leírása

A fém kábeltartó  (lapra szerelhető) csatorna egyszerűen és kényelmesen a BeActive asztallapjára szerelhető. A kábelrendezés egyik fő eleme lehet, ha szeretnénk esztétikus megjelenést biztosítani BeActive Állítható Asztalunknak. Manapság minden állítható munkaasztal egy külön digitális munkaállomássá válik, ahol a hatékony munka érdekében számos különböző eszközre van szükségünk. A kábeltartó remek megoldást nyújt a mostanság egyre több eszközünk kábeleinek menedzselésére. Ha nem szeretnénk kaotikus látványt a minden irányból logó kábelekkel, akkor a kábeltartó kiváló, időtálló megoldást nyújt, amivel még inkább testreszabhatjuk állítható íróasztalunkat.

A kábeltartót az asztal elejéhez, a lap alá kell csavarjuk 2 db facsavar segítségével, ami természetesen része a tartónak. Az asztaltól a vezetékeket egy 6 cm átmérőjű kör alakú nyíláson keresztül tudjuk átvezetni, amennyiben az asztallapba is kérünk bemarást. Ezáltal vezetékek okosan el vannak rejtve a kábeltartóban. A kábeltartó 3 választható színei (fekete, fehér és szürke) megegyeznek a BeActive asztalkeretek színeivel, így maximálisan harmonizálnak egymással.

BeActive ergonomikus termékeink, így a Kábeltartó (lapra szerelhető) termékünk is megtekinthető és kipróbálható a 1083. Budapest Baross u. 114-116. számú üzletünkben.

Rólunk írták, tekintsd meg a cikket.

Látogasd meg Facebook vagy Instagram oldalunkat és csatlakozz az #Álljfelazegészségedért csapathoz.

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 60 × 8 × 16 cm
Anyag

fém

Szín

Fehér, Fekete, Szürke

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kábeltartó (lapra szerelhető)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…